Kwikstaartplein 3
2352 HS Leiderdorp
praktijk071 589 77 73
spoed071 202 03 04
info@verloskundigenleiderdorp.nl

Informatieavonden
Deze zijn toegankelijk voor iedereen, ook als je niet bij ons onder zorg bent.

● Informatieavond Borstvoeding
Tijdens twee avonden worden door twee LLL-leidsters (La Leche League) diverse onderwerpen besproken. Deze avonden vinden plaats bij ons op de praktijk. Op maandag 5 oktober 2015 is de eerstvolgende informatieavond gepland. Wil je hierover meer informatie, neem dan contact op met onze assistente via het praktijknummer. Of via leiderdorp@lalecheleague.nl.

● Informatieavond Dragen
Tijdens deze avond geeft een draagconsulente informatie over de verschillende manieren om je kindje te dragen. Op deze avonden zijn ook diverse draagdoeken en draagsystemen uit te proberen. Op dinsdag 8 september 2015 is de eerstvolgende informatieavond gepland. Wil je hierover meer informatie, neem dan contact op met onze assistente via het praktijknummer.

● Informatieavond Voeding tijdens de zwangerschap
Tijdens deze avond vertelt een diëtiste over gezonde voeding in de zwangerschap en hoe om te gaan met verschillende klachten die je in de zwangerschap kunt ervaren. Wil je hierover meer informatie, neem dan contact op met onze assistente via het praktijknummer.

● Informatieavond Alrijne Ziekenhuis Leiderdorp
Tijdens deze avond krijg je informatie over bevallen in het Alrijne Ziekenhuis Leiderdorp (dit was voorheen het Rijnland Ziekenhuis).
Je kunt je hier aanmelden.

Mamacafé Leiden
Dit is de plek waar moeders en hun baby's elkaar op een vrijdagochtend kunnen ontmoeten. Er is altijd een lactatiekundige, verloskundige en/of jeugdverpleegkundige aanwezig.
Op de website staan alle data van 2015 vermeld.