Kwikstaartplein 3
2352 HS Leiderdorp
praktijk071 589 77 73
spoed071 202 03 04
info@verloskundigenleiderdorp.nl

Kwaliteit

Al onze verloskundigen staan geregistreerd in het landelijke BIG-register. Daarnaast staan wij ook geregistreerd in het Kwaliteitsregister Verloskundigen, van de KNOV (Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen). Om aan de eisen van dit kwaliteitsregister te voldoen, zijn wij verplicht regelmatig bij- en nascholingen te volgen. Op deze manier blijven wij op de hoogte van de nieuwste inzichten en blijven wij vakbekwaam.Ook zijn wij aangesloten bij de coöperatie LEO. Dit is een coöperatie opgericht voor en door alle verloskundigen en verloskundigenpraktijk uit Leiden en omstreken. Binnen deze coöperatie vinden gezamenlijke scholingen plaats en worden onder andere regionale protocollen opgesteld.

Wij horen graag van u hoe u de zorg ervaart. Wat vindt u van de zorg en dienstverlening die u ontvangt? Bieden wij wat u nodig heeft en belangrijk vindt? Hoe worden de clientervaringen gemeten?

Landelijk is afgesproken dat organisaties die geboortezorg leveren, ervaringen van cliënten meten. Alle geboortezorgorganisaties gebruiken hiervoor dezelfde vragenlijst, namelijk de PREM Geboortezorg, die ze samen hebben ontwikkeld.

De verloskundige geeft uw emailadres door als u bent bevallen.

 U ontvangt vervolgens automatisch een e-mail met uitleg en een link naar de PREM vragenlijst. Deze mail moet tussen de 2 en 8 weken na de bevalling bij u in de digitale brievenbus binnenkomen.

Voor meer informatie zie ook PREM Geboortezorg

Volg ons op InstagramVolg ons op Instagram

Volg ons op Facebook

 


De verloskundigen in deze praktijk staan ingeschreven bij het Kwaliteitsregister Verloskundigen